GRATIS INNING VAN DE CONTRIBUTIE

INTTI IS DE OPLOSSING VOOR UW VERENIGING


INTTI ONTZORGT

EN ONTLAST

INTTI BESPAART

UW TIJD
WAAROM INTTI VOOR UW CLUB HANDIG IS.


Elke (sport) vereniging heeft te maken met vrijwilligers, maar vrijwillig is niet vrijblijvend. Intti beseft dit maar al te goed en draagt haar steentje bij. Het tijdig en het verkrijgen van contributie is voor sommige (sport) verenigingen een sport op zich, je wilt het voor iedereen goed doen, je wilt geen verschillen maken, je wilt up to date zijn met het ledenbestand en wellicht ook flexibel zijn naar de leden. Er zit nou eenmaal verschil in het betalingsgedrag en de mogelijkheden van een lid. Is het niet fijn als Intti u ontlast, ontzorgt en dat ook nog gratis kan aanbieden?
Intti vindt dat iedereen lid moet kunnen zijn van een sportclub, dat het persoonlijke aandacht vraagt om contributie inning op een warme en professionele manier uit te voeren. Intti’s ervaring is een zeer hoog percentage inning, op een sympathieke, persoonlijke manier. Een mooie aanvulling is dat Intti kosteloos werkt voor de vereniging.

VRIJWILLIG, MAAR NIET VRIJBLIJVEND


110%


Iedereen weet dat sporten gezond is. Sporten is niet alleen voor de fysiek belangrijk, maar ook voor de mentale gesteldheid. Sporten moet hierdoor voor iedereen mogelijk en betaalbaar zijn.

Intti is een bedrijf gespecialiseerd in o.a. het (gratis) innen van de contributiegelden. Elke vereniging heeft te maken met vrijwilligers, maar vrijwillig is niet vrijblijvend, sommige taken moeten gedaan worden. Intti beseft dit maar al te goed en draagt haar steentje bij aan het verenigingsleven.

Een sport (vereniging) draait volledig om en op zijn leden. Het innen en verkrijgen van de contributiegelden is daarbij 1 van de belangrijkste inkomsten. Dit kost geld, tijd en af en toe frustratie bij de vrijwilliger (-s) belast met het innen van de contributiegelden. Hoe fijn is het als Intti u daarmee de helpende hand biedt en u deze werkzaamheden uit handen neemt op kosteloze basis? Dit is een Win-Win situatie!