Q&A Leden

Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden. Staat uw vraag met betrekking tot de contributie er niet tussen? Stuur dan een email met uw vraag naar Administratie Intti

U kunt uw contributie in één keer betalen of betalen in termijnen. De termijnen worden bepaald door de vereniging waar u lid van bent. Dit kunnen bijvoorbeeld maandelijkse termijnen zijn (1 t/m 12 maanden), of een betaling per 2 of 3 maanden.
U ontvangt een e-mail met daarin een iDEAL-betaallink om uw contributie te voldoen. Via de iDEAL-betaallink wordt u doorgestuurd naar een betaalpagina waar u vervolgens de contributie voor uw vereniging kunt betalen. In de email heeft u de keuze uit twee betaalopties, betaling in één keer of betaling in termijnen. Betaald u in één keer dan krijgt u een bevestiging dat het gehele bedrag is voldaan en ontvangt u geen e-mails meer. Betaald u in termijnen dan krijgt u, afhankelijk van afspraken over frequentie, maandelijks een e-mail om uw termijnbetaling te voldoen (middels een iDEAL-betaallink).
Wanneer u een vraag heeft over uw contributie, dan kunt u het contactformulier invullen op onze website of een e-mail sturen naar Administratie Intti onder vermelding van naam, clubnaam en lidnummer. Wij reageren zo snel als mogelijk op uw vragen omtrent uw contributie!
Wanneer u nieuwe gegevens heeft en deze wilt doorgeven, dan kunt u een e-mail sturen naar Administratie Intti. Vermeld duidelijk uw naam, clubnaam en lidnummer aangezien wij meerdere verenigingen als klant hebben. Wij zullen dan de gegevens aanpassen.
Het kan voorkomen dat e-mail in uw spam box terecht komt. Ook kan het zijn dat uw gegevens niet correct of up-to-date zijn. U kunt dan een e-mail sturen naar Administratie Intti. Wij zullen dan de gegevens aanpassen.
Vele gemeenten in Nederland hebben fondsen voor Sport & Cultuur waar u een beroep op kunt doen. Zo'n fonds kan de gehele contributie betalen. Een aanvraag voor zo'n fonds gaat via een intermediair. Een intermediair is een tussenpersoon. Dat zijn bijvoorbeeld de jeugd en gezinswerker van het wijkteam bij u in de buurt, een schuldhulpverlener etc. Deze intermediair kan samen met u de aanvraag bij het fonds doen. Kent u geen intermediair? Neem dan contact op met uw Gemeente.