Q&A Verenigingen


Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een email met uw vraag naar Informatie Intti

Intti is eigenlijk een vraag. Int-ti? Deze vraag kunt u gerust aan ons stellen, want door middel van ons geautomatiseerd systeem Int-ti, waarbij naast innen, overzichten en rapportages voor u als vanzelfsprekend zijn. Het is contributiebeheer voor U en UW leden, waarin u volledig ontzorgt zal worden. U plukt alleen de vruchten en de rest doet Intti!
Omdat Intti er voor u en uw leden is, zal het innen van de contributie voor ons geen enkel probleem zijn. We kijken verder dan het geautomatiseerde en zullen net even een stapje harder lopen om voor uw vereniging te innen. Dit, door het proces goed te bewaken, korte en duidelijke lijnen te hebben, waarin we de contributiebedragen niet te lang laten oplopen, we kunnen goed meedenken en de wensen alsmede de behoefte voorzien van vraag en aanbod.
Intti kan op elk gewenst moment instappen. Als wij van u de juiste gegevens krijgen dan kunnen starten!
Uiteraard is dit mogelijk. Intti is volledig transparant. U krijgt een unieke inlog en wachtwoord waarmee u het proces kunt volgen. Daarnaast ontvangt u van ons desgewenst rapportages.
Uw leden krijgen netjes een mail met daarin een betaallink via IDEAL. Betaling voor uw leden kunnen we niet leuker maken, wel makkelijker.
Elke vereniging, stichting of rechtsvorm(persoon) die contributie of abonnementsvormen hanteren.
Het is gratis, voor niks, kosteloos. We kunnen altijd incasseren wanneer nodig, daar we onder de In-Kas Groep vallen! Betalen uw leden niet, dan is incasso minnelijk en gerechtelijk geen probleem, MAAR ons doel is om dit willens en wetens te voorkomen. Daarom hebben we ook belrondes en andere middelen om uw lid altijd tijdig te laten betalen.
(Sport-) verenigingen (zoals voetbal, rugby, tennis, hockeyclubs), daarnaast sportscholen en elke rechtspersoon die contributie aan zijn/haar leden vraagt.
U kunt Intti mailen op mailadres info@intti.nl. Tevens zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 085-2735833. Ook kunt u ons contactformulier op de website invullen en aangeven om een afspraak te inplannen. Intti staat u graag te woord en legt graag uit wat uw voordelen zijn als vereniging! Wij zijn er voor U en UW leden.